MASURA 3/2B APEL NR 1/2023

Sprijin acordat tinerilor fermieri din teritoriul GAL Valea Dunarii Sudolt

APELUL DE SELECTIE nr. 1/2023 

17.07.2023, orele 08:00 - 16.08.2023, orele 16:00

ATENTIE! Cererile de Finantare se vor incarca pe platforma GAL VDS accesand link-ul https://proiecte.galvds.ro/ , sau apasand butonul "DEPUNERE PROIECTE" situat in partea de sus a paginii web www.galvds.ro.

Va rugam ca inainte de apasarea butonului "Incarca documente" sa va asigurati ca ati selectat toate documentele necesare conform procedurii aferente Apelului de Selectie! Dupa apasarea butonului "Incarca documente" nu veti mai putea incarca alte documente!

ATENTIE!: Va rugam sa aveti in vedere consultarea Stadiului depunerii proiectelor in cadrul prezentului apel de selectie postat si actualizat zilnic la sectiunea "Anunturi" pentru verificarea disponibilului ramas din Alocarea financiara totala (%)!!!

 

Va recomandam ca înainte de a începe completarea cererii de finantare pentru apelul de selectie aferent  M3/2B - „Sprijin acordat tinerilor fermieri din teritoriul GAL Valea Dunarii Sudolt”, sa va asigurati ca ati parcurs toate informatiile prezentate în Ghidul Solicitantului.

Va recomandam ca pâna la data limita de încărcare a cererilor de finantare în cadrul prezentului apel de selectie sa consultati periodic pagina de internet www.galvds.ro , pentru a urmari eventualele modificari/interpretari ale conditiilor generale si/sau specifice, precum si alte comunicari/ clarificari pentru accesarea fondurilor în cadrul PNDR 2014-2020, Axa LEADER.

A1 Cererea de Finantare

A1.1 Coeficienti SOC 2017

A2 Plan de Afaceri

A3 Model Contract

A4 Calculator cod bune practici agricole

A4.1 Ghid platforme individuale

A4.2 Codul bunelor practici agricole

A5 DPR privind eligibilitatea solicitantului

A6 DPR angajament fermier activ

A7 DPR evitare conditii artificiale

A7.1 Instructiuni privind evitarea crearii de conditii artificiale

A8 DPR beneficiar conformitate documente

A9 Declaratie date caracter personal

A10 DPR comercializare % din productie lant scurt

A11 DPR dobandire competente profesionale

A12 DPR comercializare productie - CS4

A13 Fisa masurii

Fisa conformitate

Fisa evaluare generala

Ghidul Solicitantului M3/2B